TwinTile tető

A Twintile prémiumkategóriás tetőt örömmel szoktuk ajánlani, mert tartós, elegáns és semmilyen karbantartást nem igényel. Ezek a lemezek szinte elpusztíthatatlanok, nem véletlen, hogy – szakértő felhelyezés esetén – a gyártó 30 éves garanciát vállal rájuk.

Kivételes ellenállás a fizikai sérülésekkel és extrém időjárással szemben

A cinkkel és magnéziummal védett, fém alaplemez kivételes ellenállást biztosít fizikai sérülésekkel és extrém időjárással szemben, így a TwinTile tető kiváló védelmet ad a háznak télen-nyáron egyaránt. Munkatársaink azért is kedvelik ezeket a termékeket, mert különleges porfestéses technológiával készülnek, így nem keletkeznek rajtuk mikrorepedések sem, ami jelentősen növeli a tető élettartamát. A TwinTile tetőlemezek és homlokzatelemek bevonata UV-álló és nem is fakul, így a tetőlemezek évtizedeken át megőrzik szépségüket és kiváló tulajdonságaikat.

A Twintile termékeket úgy tervezték, hogy szakértő kezekben könnyű, gyors és precíz kivitelezést tegyen lehetővé. Igen praktikus, hogy a homlokzati elemekkel együtt a tetőlemezek olyan egységes rendszert alkotnak, amellyel változatos és esztétikus kombinációk alakíthatók ki.

Mi az Albatetőnél több évtizednyi tapasztalatunkkal és tudásunkkal tesszük lehetővé azt, hogy maximálisan kiaknázhatóak legyenek az Twintile által kínált előnyök, és megvalósulhassak a tervezők kreatív elképzelései.

Twintile referencia

Korábbi munkáink