Lindab tető

Az Albatetőnél elérhetőek a Lindab prémium minőségű, eredeti svédacéllemez-termékei, amelyek igényes megjelenést adnak a háznak – akár több évtizeden át.

A hosszú fejlesztésnek köszönhetően a Lindab tetők kiváló minőségű acélból készülnek, nagy terhelést bírnak, nem repedeznek, nem törnek és megfelelő beépítés esetén 100 százalékosan vízzáróak. A tapasztalt szakembereink által felhelyezett Lindab lemezek ellenállnak a csapadéknak, a szélnek, a korróziónak és az Uv sugárzásnak is.

A Lindab tető rengeteg előnnyel jár!

A Lindab tető könnyű, nem terheli az ácsszerkezetet, így akár az előző tető elbontása nélkül is beépíthető, épp ezért jó szívvel szoktuk ajánlani a jégtől, széltől károsodott, megrongálódott tetők gyors felújítása esetén.

A Lindab tartós és strapabíró lemezei nálunk teljes szín- és profilválasztékban érhetőek el. Természetesen mindez kiegészíthető a Lindab ereszcsatorna rendszerével, amely jelenleg a legkomplettebb és a leghatékonyabb megoldás a vízelvezetésre. A Lindab termékcsalád külön előnye, hogy hazai gyártásban készül, így a remek beszállítói kapcsolatunk miatt rendkívül rövid szállítási határidőket tudunk teljesíteni.

Lindab

Korábbi munkáink