Metrotile tető

A Metrolite egyet jelent a hagyományos agyagtetőstílushoz hasonló megjelenéssel, csak éppen az acél tetőfedés minden előnyével.

A panelek ugyanis erős átfedő és egymásba illeszkedő csempeburkolattal rendelkeznek, amely kiváló tartósságot, védelmet és ellenállást biztosít a széllökéssel vagy egyéb szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben

Orkánbiztos tető

A Metrolite cseréplemezek az alucink ötvözet miatt is igen tartósak: ellenállnak a korróziónak, a tűznek és a jégesőnek, és jól bírják a hóterhelést is. Az egyedülálló rögzítési technológia révén az tetőt orkánbiztossá is teszik.

De nem csak azért szeretjük, mert nagyon erős és tartós, nem azért, mert nagyon szép is. Vannak olyan Metrolite termékek, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy utánozzák a hagyományos természetes agyag tetőcserepek megjelenését, így autentikus mediterrán hangulatot kölcsönöznek a háznak. A Metrolite nálunk is kapható római csempéje egyedülálló a kőbevonatú acélcsempék között.

Szakembereink a Metrolite lemezeket meglepő gyorsasággal tudják felszerelni. A lemezek könnyű súlyuk miatt akár az előző tető bontása vagy átépítése nélkül is felhelyezhetők, amivel jelentős összegeket és sok időt lehet megspórolni.

Cégünknél a Metrolite acéllemezek széles színválasztékban kaphatóak, és munkatársaink szakértelmének köszönhetően úgy kerülnek fel a tetőre, hogy hosszú idő át ékesítik és védik a megrendelő otthonát.

Metrotile Woodshake

Korábbi munkáink