IKO zsindely

Piacvezető európai zsindely márkaként az IKO zsindely már több évtizede élen jár a termékfejlesztésben, amit mi sem mutat jobban, mint ennek a kategóriának a sokszínűsége és a prémium minősége.

Talán nincs is más olyan gyártó, aki fel tud vonultatni minden zsindely fajtát, legyen az oxidbitumenes zsindely vagy modifikált, készüljön téglalap, hódfarkú, háromszög vagy méhsejt vágási formában vagy tartozzon akár a design zsindelyek exkluzív családjába, mint a laminált zsindelyek top minőségi kategóriája.

Ez a hihetetlen diverzitás adja a választás határtalanságát az IKO zsindely esetében: aki ezek közül nem tud választani, az nem zsindelyt szeretne felrakni a tetőjére…

A zsidely rendszerben működik jól

Bár az IKO zsindelyek adják a tető vízzárását és külső megjelenésének esztétikumát, a teljes rendszer számos egyéb, fontos tartozék, rendszer elem gondos összeválogatásából és alkalmazásából áll össze tökéletesen működő egésszé. Ezek az elemek a rendszer jól átgondolt és megtervezett tartozékai, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az elkészült IKO zsindely tető tökéletesen betöltse feladatát: hosszú évtizedeken át biztosítson az Ön otthonának, családjának, értékeinek tökéletes védelmet.

A rendszer elemei egymást erősítve, támogatva teszik lehetővé, hogy a bitumenes zsindely tető a tőle elvárt
leghosszabb élettartamot tudja nyújtani.

A tökéletes rétegrend

Nagyon fontos ezért, hogy minden szükséges rendszer tartozékot beletegyünk a szerkezetbe, ezzel hozva létre a tökéletes zsindely rétegrendet. Az OSB faháncslemez, a szellőzők különféle változatai, a zsindely alátétlemez, a ragasztó, hófogó, bádogok mind azért kerültek kifejlesztésre, hogy a zsindelytető tökéletesen betöltse funkcióját.

Az OSB lap zsindely alá mára általánosan elfogadott hordozó felület. Egyenletes, sima felszíne, merev, tartós. Így szerkezete és egységes gyártástechnológiája biztos, stabil teherhordó felületet biztosít a bitumenes zsindely fedés alá. Ez olyan előnyökkel jár, amelyeket a hagyományos deszkázat nem feltétlenül képes biztosítani.

Ízeltő a zsidely adta lehetőségekből