Homlokzati hőszigetelés

Az Albatetőnél több, mint 30 éves építőipari tapasztalattal és szakirányú képesítéssel rendelkező kollégáink végzik a homlokzati hőszigeteléssel kapcsolatos megbízásainkat.

Ezentúl saját állványrendszerrel tudjuk vállalniaz ilyen jellegű munkák kivitelezését, így nem a megrendelő külön költsége és feladata az épület állványozása.

A Piacon használt összes technológiai megoldást jólismerjük, legyen szó Eps, Grafitos, PIR vagy Kőzetgyapot rendszerekről.

Csapatunk a kivitelezési projektek minden szakaszánál (ajánlatküldéskor, szerződéskötéskor és a munka során is) a legjobb megoldásra törekszik, emiatt rendszeresen műszaki egyeztetéseket kezdeményezünk.

A velünk való munka során garantáljuk a folyamatos kommunikációt és a nyomonkövethetőséget online és telefonon egyaránt. A kivitelezés előtt, alatt és utána is elérhetőek vagyunk.

Figyelembe veszünk más, kapcsolódó szakipari munkákat, és a legjobb tudásunkat és kapcsolatainkat mozgósítjuk, hogy a közös megoldások görülékenyek legyenek a kivitelezés során.

homlokzati hőszigetelés
homlokzati hőszigetelés

A hőszigetelés előnyei

Az általunk használt rendszerek

EPS

A legkeresettebb homlokzati hőszigetelő a hungarocell. 5-ből 4 családi ház homlokzatát ezzel szigetelik. A hungarocell szigetelésen belül is a legkeresettebb a hagyományos fehér színű EPS hőszigetelő rendszer.

Grafitos

A grafitos hőszigetelő rendszer a jól ismert hagyományos hungarocell szigetelés 23%-kal jobb hőszigetelést biztosító grafit adalékanyagos továbbfejlesztése. Ezért nem kell új technológiát megtanulni a grafitos hőszigetelés felrakásához. Sőt a vékonyabb lemezzel még könnyebb is lesz a szigetelés.

Open

Ezt a jó páraáteresztő és hőszigetelő rendszert azért érdemes családi háza homlokzatára választani, mert remekül segíti a falakban még meglévő építési nedvesség távozását. Fokozottan páraáteresztő hatású rendszer.

Kőzetgyapot

A kőzetgyapot páraáteresztő hőszigetelés kiváló minőségén túl jelentős fűtési költség megtakarítást is jelent a homlokzati hőszigetelésben. Nagy előnye, hogy használhatja utólagos szigetelésre bármilyen falazóanyaghoz.

Korábbi munkáink