Gerard tető

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy hivatalos Gerard szakkivitelezőként dolgozhatunk, így velünk és nálunk elérhető ügyfeleink számára ez a csúcskategóriás tetőrendszer.

Hogy miért szeretjük annyira ezt a prémium tetőfedő anyagot, arról nagyon sokat tudnánk mesélni, de ha csak három szóval lehetne megfogalmazni, akkor azt mondanánk, hogy a Gerard tető maga a biztonság, a tartósság és szépség.

50 év időjárásállósági garancia!

A GERARD tetőrendszert úgy tervezték meg, hogy a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenálljon, és ezek itt nem csak szavak. Mindig büszkén meséljük, hogy a GERARD minden lakókörnyezetben bizonyított már köszönhetően a több évtizedes folyamatos fejlesztésnek és az Új-Zélandtól Észak-Amerikáig történő szélsőséges teszteléseknek.

Ez a tető különleges hétszeres alumínium-cink ötvözettel bevont minőségi acéllemezből készül, nem csoda, hogy kibírt már több mint 200 km/órás hurrikánt, földrengéseket, de saját szemünkkel láttuk, hogy még a 9 cm-es jégdarabok sem károsították felületi bevonatát vagy az acéllemezt.

A masszív alumínium-cink védelem korrózióállóvá is teszi a lemezeket, ami miatt bátran vállalunk az általunk felszerelt GERARD tetőinkre 50 éves időjárásállósági garanciát.

Gerard összetétel

Csendes tető, amely minden környezethez alkalmazkodik

Ezek a tetők tűz- és jégállóak, ugyanakkor az illesztésük és felületükön levő bevonat miatt igen csendesek is. Ez bevonat nem más, mint egy esztétikus megjelenésű, természetes kőzúzalék, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a háztető évtizedek múltán is látványos, igényes külsőt kölcsönözzön a háznak. Az Albatetőnél a Gerard széles forma- és színválasztéka elérhető, a személyes tanácsadás során örömmel segítünk, hogy Ön is megtalálja az igényeinek és az ízlésének megfelelő megoldást.

Ami még fontos lehet, hogy a Gerard tetők nem csak erősek, hanem pihekönnyűek is, ezért nem szükséges a régi ácsszerkezetet különösebben megerősíteni, amivel tekintélyes pénzösszeg takarítható meg.

Gerard Tetőfedés. Mit is jelent ez pontosan?

Egy szépen elvégzett, minőségi tetőfedés sok-sok éven át az otthonunk koronája. Ezért elengedhetetlen részét képezi a minőségi anyagok felhasználása és a szakszerű kivitelezés. Cégünk a több évtizedes építőipari, főként a tetőfedés és azon belül is a Gerard tetőfedésben megszerzett tapasztalatai alapján, mindig ezekre az alapelvekre törekszik a munkája során.

Tetőt bárki fedhet, mégis valójában ki minősül megbízható Gerard kivitelezőnek?

  • Gerard képzésben részt vett.
  • A Képzésen tanultakat elsajátította és ezt a gyakorlatban használja. 
  • A Gerard irányába a gyártó által feltüntetett követelményeit teljesíti.
  • Gyártó által jóváhagyott, vagy a gyártó által forgalmazott szerszámokat és technológiákat használja a kivitelezés során.
  • Kivitelezés során törekszik a minőségi szakszerű munkavégzésre.

50 év garancia

A Gerard cég a megfelelő kivitelezés esetén 50 év Garanciát ad  az anyagra.Ezáltal elismeri a szakszerű kivitelezést és a hozzátartozó szaktudást, amely nélkülözhetetlen ennél a magas minőségű anyag szakszerű kivitelezésénél. 

A Gerard tetők további előnyei

A beton és az agyagcserepkhez képest kevesebb a környezetet károsító erőforrást vesz igénybe, modern gyártása sokkal kevesebb károsanyag kibocsájtást igényel.

Pala- és zsinfelytetőkre egyaránt használható bontás nélkül is, köszönhetőek a pillekönnyű, 7kg/m2 súlyának.

Költséghatékony, mivel súlyának köszönhetően nem szükséges a régi
szerkezetet különösebben megerősíteni.

Gyors felszerelésének köszönhetően pedig praktikusabb a hagyományos cserepekkel szemben, nem szükséges hosszúheteken át megbontva hagyni a tetőt.

Az akár 50 év gyártói garancia az anyagra megfelelő kivitelezés esetén jár. Ne kockáztasson, csak megbítható céggel dolgozzon

Gerard termékek értékesítése és
teljes körű kivitelezés

Értékesítés

Kivitelezés

Korábbi munkáink

Elérhető típusok és színek

Gerard Klasszikus

antracit
vörösbarna
kávébarna
őszi levél
tölgy
firenze
kék
zöld
vörös
sötétszürke
smaragdzöld
ezüstszürke

Gerard Diamant

antracit
vörösbarna
kávébarna
burgundi
tölgy
firenze
kék
zöld
vörös
sötétszürke
smaragdzöld
mélyfekete

Gerard Hódfarkú

antracit
vörösbarna
kávébarna
antik firenze
mályfekete
tölgy
firenze
kék
zöld
vörös
sötétszürke
smaragdzöld
ezüstszürke

Gerard Milánó

antracit
vörösbarna
tölgy
firenze
vörös
antik firenze

Gerard Fazsindely

antracit
mélyfekete
őszi levél
firenze
tölgy
ezüstszürke
smaragdzöld
sötétszürke
kávébarna
zöld
ódon zöld

Gerard Zsindely

antracit
avar
szürkület

Gerard Alpin

antracit
sötétszürke

Gerard Eleganta

eleganta fekete
eleganta barna
eleganta vörös