Cserepezés

Ez a munkafázis az, amit a legtöbben ismernek a tetőfedés folyamatából. Persze ez nem meglepő, hiszen a cserép az egyik leglátványosabb tetőfedő anyag, ami komoly hatást gyakorol házunk megjelenésére.

Éppen ezért a cserép kiválasztása is komoly mérlegelést kíván. Tudni kell például, milyen környezeti hatások érik majd a házat, vagy hogy milyen típusú, formájú, szerkezetű, szögű lesz a tető. A különféle anyagból készült, igen eltérő tetőcserepek között nehéz eligazodni – szerencsére ügyfeleink nyugodtan támaszkodhatnak több évtizedes tapasztalatunkra és szakértelmünkre

Cégünk többféle cserepet forgalmaz és használ, amelyekben közös, hogy mind ellenálló és természetes anyagok, amelyek tökéletes vízzárást biztosítanak, igen tartósak és rendkívül esztétikusak. A gyártókkal való közvetlen kapcsolatnak köszönhetően kedvező árat tudunk vevőinknek biztosítani.
A Creaton cserépgyár kiemelt partnereként a hazánkban elérhető egyik legjobb cserepet is kedvező áron tudjuk beépíteni, amelyre a mi kivitelezésünkkel 50 év garanciát vállalunk.

50 év garanciás Creaton kerámia cserép rendszerek komplett kivitelezése.

A Creaton több, mint 130 éves tapasztalattal rendelkező cserép gyár, amely széles forma- és színválasztékával méltán lett a legkiemelkedőbb márka a cserépgyártásban. Termékeiket természetes anyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készítik.

creaton_logo

Kerámia cserép

A kerámia cserép az egyik legrégebbi és egyben a legnépszerűbb tetőfedési megoldás napjainkban is. 

Széles forma- és színválasztékkal rendelkező termék, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb és legesztétikusabb alternatívát.

A kerámiacserepek gyártása során nem keletkeznek káros anyagok, valamint a termék 100%-ban újrahasznosítható.

Porózus szerkezetének köszönhetően a tető lélegzik, nem reked a beltérben a pára és nedvesség, így kisebb a valószínűsége az egészségre káros penész kialakulásának.

Jó hőszigetelésének köszönhetően a tetőtér nyáron lassan melegszik fel, télen pedig lassan hűl le, jó hangszigetelése miatt az utca vagy a szomszédok zajait is kiszűrheti, így garantálva a békés, nyugodt otthonlétet.

Hő és tűzálló, mivel a kerámia tetőcserép nem éghető, így mi sem garantálhatná jobban a tűz elleni biztonságot.

Betoncserép

Kiváló vízzáró tulajdonágát tömörségének köszönheti, emiatt a csapadékot teljes mértékben elvezeti, így az nem hatol a pórusok közé. Ezért egyrészt a fagyás-olvadás ciklusok a víz térfogatának változásával nem károsítják a cserepet, nem mállik, tehát megnő a tartóssága. Másrészt nem szívja magába a vizet, így a tető súlya sem ingadozik, ami a tetőszerkezetre is jótékonyan hat.

A betoncserép alapanyagában színezett. A kívánt színt oxidfestékkel kapja, ezért az egyes cserepek színe nagy felületen is homogén. A betoncserepek színe a korszerű felületkezelési eljárásoknak köszönhetően természetes és homogén, akár az agyagcserepeké.

A héjazat megfelelő súlya a viharállóságban, hő- és hangcsillapításban játszik fontos szerepet. A tetőszerkezet méretezésénél azonban ez – a szél-, a hó- és a fedélszék terhei mellett – csupán 15-20 %-ot jelent!

A cserepek előnyei

Kerámia

Beton

Korábbi munkáink