Kőszórt cserepeslemez rendszerek 60 év gyári garanciával

A kőbe vésett elégedettség

Merész megközelítés a hagyományokhoz. Az innováció nyomán. Elkötelezettség a legújabb technológiák iránt. Mindezek az értékek tükröződnek, amely a legmagasabb minőséget biztosítja a kőforgács bevonatú tetőfedés szektorban. 

A kőszórt cserepeslemez rendszer előnyei

A termékkel kapcsolatban, bővebb információért érdeklődjön kollégáinknál
a weboldalon megadott bármely elérhetőségen.

Kőforgács bevonatú modul összetétele

  1. Átlátszó akril bevonat
  2. Természetes kőforgács
  3. Alapréteg
  4. Passziválás védőréteg
  5. Alu-cink védőréteg
  6. Acél mag
  7. Alu-cink védőréteg
  8. Passziválás védőréteg

Színek

Az eredeti színek további lehetőségeket kínálnak a tető megjelenésének javítására. Ez a kiterjedt színválaszték a BTR Systems tetőfedő megoldásait éppoly elegánssá teszi, mint ahogy tele vannak energiával és dinamikával.

antracit

barna

vörös

sötétszürke

téglavörös

A tető a csillagos ég alatt

A kőforgácsbevonat kifinomult textúrájú, amely még nagy távolságból is látható. Speciálisan válogatott, természetes durva szemcséjű ónix színű kőforgácsok csillognak a napfényben, amit mély, telített színük erősít. Ez a feltűnően jellegzetes vizuális hatás látványos benyomásokat kelt.

Kényelem

A természetből származó anyag ellenáll az időjárási viszonyoknak.

A durva kőforgácsok hatékony akadályt képeznek, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak. A kőforgács bevonatú tetőcserepek felülete karcálló és sérülésálló. Könnyen szállíthatók és felszerelhetők, emellett mindennapi használatra is kényelmesek. A kőforgács tökéletesen elnyeli a hangot, így természetes hangszigetelést biztosít.

Hosszú távú 60 év garancia

Szabadalmaztatott megoldásainkat sikeresen alkalmazzuk lakásprojektekben és nagy formátumú építményekben. A jelenlegi technológiai követelményeknek és a legújabb építészeti trendeknek megfelelő tartós és biztonságos termékeink évek óta jelen vannak a világpiacon. Ezért mi vagyunk az első választás a globális fogyasztók körében.

A termékkel kapcsolatban, bővebb információért érdeklődjön kollégáinknál a weboldalon megadott bármely elérhetőségen.

Korábbi munkáink