Tetőfelújítás

A tetők felújítása időről időre elkerülhetetlen, de az Albatető szakembergárdája több évtizedes tapasztalatával és a legmodernebb technológiákkal segíti ügyfeleit abban, hogy minél tartósabb és szebb legyen a ház új fedele.

Partnerkapcsolatainknak és hozzáértésünknek köszönhetően a kivitelezés igen költséghatékonyan valósulhat meg.

Miért érdemes figyelmet fordítani tetőnkre?

A régi technológiák ma már sokszor nem kielégítőek, emiatt jelentős hőveszteség keletkezhet. Az is gondot jelenthet, ha a tető nem jól szellőzik, hiszen ez egyenes út a gombásodáshoz és a korhadáshoz. Az elöregedő anyagok, az elváló illesztések a vizet sem képesek távol tartani, ami így bejuthat a padlásra, sőt a lakótérbe is. Egy nem jól karbantartott, elhasználódott tető ezek miatt nagyon komoly károkat képes okozni az ingatlanban.

Ha a felújítás időszerűvé vált, szakembereink segítenek eldönteni , hogy az egész szerkezetet szükséges-e cserélni, vagy elegendő „csak” a tetőfedő anyagot megújítani. Érdemes szakemberre támaszkodni annak eldöntésében is, milyen módszert, anyagokat válasszunk a tető újjászületéséhez.

Itt nem csak megfelelő minőségi, technológiai tulajdonságokra kell gondolni, de fontos, hogy végeredmény illeszkedjen a megrendelő ízléséhez, anyagi lehetőségeihez, illetve a ház adottságaihoz is.

Mi az Albatetőnél a tetőfelújítás
minden területen segítséget nyújtunk!

Ereszcsatorna, tetőablak

Mi az Albatetőnél sokszor hangsúlyozzuk, hogy az ereszcsatorna bár kevéssé hangsúlyos részlet, mégis kulcsfontosságú szerepe van a ház arculatában és állagának megőrzésében, hiszen az elhanyagolt ereszek nem képesek ellátni feladatukat, ami komoly vizesedéshez vezethet.

Hasonlóképp jelentős szakértelmet kíván annak eldöntése is, hogy lelakott tetőablakunkat érdemes-e felújítani, vagy inkább már cserélni kell. Mi természetesen ezen a téren is örömmel és jelentős szaktudással állunk az Ön rendelkezésére.

Palatető felújítása

Cégünk a palatetők bitumenes felújítását 1998-ban az országban elsőnek kezdte el és jelenleg is piacvezetők vagyunk ezen a téren.

A palatetők felújításának több módja is van, de mi ezekből kizárólag legjobbakat alkalmazzuk. Sokszor bitumenes lemezekkel, palazsindelyes fedéssel vagy cseréppel borítják be, míg más esetekben teljesen lecserélik az egészet. Mi az Albatetőnél a legmodernebb, ISO 9001 minősítésű technológiákat használjuk fel.

Akár bontás nélkül tudjuk megújítani az egész tetőt, amelyre akár 40 év szavatossági és 15 év vízzárósági garanciát is vállalunk.

Tetőfestés

Ha Ön is költséghatékony, gyors és látványos megoldást keres, annak tökéletes megoldást jelent az általunk kivitelezett tetőfestés. Az Albatető örömmel segít abban, hogy könnyedén és gazdaságosan újíthassák meg ügyfeleink az olyan tetőket, amelyek még nem igénylik a komolyabb javításokat vagy a cserét.

A tetőfestés során a tisztítást követően felvisszük rendkívüli precizitással a magas minőségű, vízzáró bevonatot, amelyet kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően igen változatos színekben kínálunk. Ezek a modern festékek jelentősen növelik a tető a környezeti hatásokkal szembeni ellenállóságát.

A helyszíni felmérés és tanácsadás során arról is részletes tájéktatást adunk, mennyi ideig tart és mivel jár a felújítás folyamata, és mi történik a keletkező hulladékkal.