Tetőfestés

Ha valaki költséghatékony, gyors és látványos megoldást keres, annak tökéletes megoldást jelent az általunk kivitelezett tetőfestés.

Az Albatető örömmel segít abban, hogy könnyedén és gazdaságosan újíthassák meg ügyfeleink az olyan tetőket, amelyek még nem igénylik a komolyabb javításokat vagy a cserét.

Magas minőségű, vízzáró bevonat
változatos színekben

A tetőkön, de különösen pala porózus anyagán könnyen megtapad mindenféle szennyeződés és a moha is. Ezek jelentősen csökkentik a tető nedvességgel szembeni ellenállóságát, ezért felkészült és alapos szakembereink a lerakódásokat festés előtt centiről centire eltávolítják magas nyomású vízsugárral. A lemosás után láthatóvá válnak a sérült, elmozdult elemek, amelyeket így könnyebb helyreállítani, cserélni.

Az így előkészített felületre hordjuk fel rendkívüli precizitással a magas minőségű, vízzáró bevonatot, amelyet kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően igen változatos színekben kínálunk. Ezek a modern festékek jelentősen növelik a tető a környezeti hatásokkal szembeni ellenállóságát

Cserép Előtte utána 25 Cserép Előtte utána 26

A tetőfestés előnyei

Önnek is felkeltette az érdeklődését a tetőfestés?
Kérje ingyenes tanácsadásunkat most!

Milyen festékekkel dolgozunk?

Iso paint

A dán Isopaint Nordic A/S cég családi vállalkozásként indult több, mint 45 éve. Szakterülete a tetőbevonatok, homlokzatfestékek és impregnáló szerek gyártása és fejlesztése környezetbarát és egészségtudatos vállalati kultúrával. A cég a Tikkurila csoport része.

Az Isopaint Nordic A/S manapság is élen jár a speciális tetőbevonatok és festékek innovációjában.
Legkedveltebb terméke a kezdetektől gyártott vizes bázisú poliuretán alapú Isonit tetőbevonat, amit betoncserép és palatető esetén alkalmazhatunk. Több, igazán szép színben kapható termék.

Használatával olcsón és gyorsan (1 óra alatt szárad!) újíthatjuk fel régi háztetőnket. Az elmúlt évek sikerterméke a ClimateCooler hővisszaverő tetőbevonat, ami megakadályozza a tető alatti lakótér túlmelegedését nyáron.

Meton

A TEXTURATO kiváló kültéri tetőfesték , amely acryl bázisú, illetve vizes hígítású. Joggal nevezhetjük környezetbarát festéknek, amely rendkívül alkalmas a Pala tetők és Beton cserép, Agyag cserép felületekre is.

Ki lehet emelni a fedőképességét, moshatóságát, színtartóságát, kopásállóságát is.

Rendelhető 50 színben is az IMAGINE színkártya alapján. Nagyon fontos ennél a festéknél is, hogy az alapfelület legyen száraz, homogén és lehetőleg sérülésmentes.

Cserép referenciáink

előtte-utána

Munka közben

Pala referenciáink

előtte-utána

Egyéb referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Hullámpala referenciáink

Lemeztető referenciáink

előtte-utána

Munka közben