Ácsmunkák

Teljes körű ügyintézéssel vállaljuk új tetők ácsolását és régi tetők korszerűsítését. Több évtizednyi tetős tapasztalattal a hátunk mögött is fontosnak tartjuk, hogy a legfrissebb technológiákban is jártasak legyünk.

Velünk azonban nem csupán maga a tetőépítés gyorsabb és kiszámíthatóbb, de megkönnyítjük az azzal járó adminisztrációt is. Segítünk eligazodni nem csak az anyagok és a folyamatok között, hanem az igénybe vehető támogatások között is.

A tető meghatározó része a háznak, újonnan építve vagy felújítva is hosszú távú befektetésnek bizonyul. Ahhoz, hogy az elkészült tetővel elégedettek legyünk, minőségi anyagokat kell választani, és azt is tudni kell, miből mennyire lesz szükség, és hogy persze mindez milyen költséggel jár majd. Ezért érdemes megfontolt döntést hozni róla – ehhez szakembereink hasznos tanácsokat, valódi segítséget adnak a hozzánk fordulóknak.

A tervezéstől a kivitelezésig legfőbb célunk, hogy a megrendelő igényeit kiszolgáló, minden követelménynek és műszaki előírásnak megfelelő tetőszerkezeteket adhassunk át.

Munkavédelmi sisak

Garancia

Az általunk készített tetőkre a magas minőségű anyagok és a szakszerű kivitelezés miatt komoly garanciákat vállalunk.

Nincsenek váratlan költségek

Az árajánlatot csak az ingyenes, személyes felmérés után készítjük el. Nálunk nincsenek apró betűs részek és rejtett költségek. Az általunk forgalmazott építőanyagokra ráadásul a gyártói kedvezmények miatt igen jutányos árakat tudunk adni.

Rövid határidő

Tapasztalt szakembereinknek és összeszokott csapatainknak köszönhetően a munkát rövid határidőkkel vállaljuk és végezzük el.

Az alábbi oldalakon további információkat talál szolgáltatásainkról

Ácsmunkák

A tetők megtervezésétől az átadásukig igyekszünk mindent a megrendelők igényeihez szabni és számunkra a legjobb megoldásokat megtalálni, megvalósítani. Mivel a piacon szinte az összes elérhető technológiát tudjuk alkalmazni, ezért mindig sikerül az ügyfél számára legjobb ár-érték arányú termékeket beépíteni.

Cserepezés

Ez a munkafázis az, amit a legtöbben ismernek a tetőfedés folyamatából. Persze ez nem meglepő, hiszen a cserép az egyik leglátványosabb tetőfedő anyag, ami komoly hatást gyakorol házunk megjelenésére.

Tetőszigetelés

Ma már mindenki igyekszik minél nagyobb figyelmet fordítani az otthona hőszigetelésére. Kulcsfontossági tényező ebben a tető, hiszen a legtöbb hő a padláson, illetve a tetőn keresztül szökik meg. A hőveszteség minimalizálásával jelentős mennyiségű energiát – és pénzt – takaríthatunk meg.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat és felmérésünket, hogy Ön is az igényeinek legmegfelelőbb, minden követelménynek és műszaki előírásnak megfelelő tetőszerkezetetet tudhassa házán!