Cserepeslemez

A kiváló tetőfedő anyagok között nem véletlenül egyre népszerűbb az általunk is igen kedvelt cserepeslemez.

Szeretünk vele dolgozni, mert formája, mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, mégis kiválóan megállja a helyét a legmodernebb és a régies házakon egyaránt.

A cserepeslemez előnyei

Mi az Albatetőnél a legnagyobb előnyét abban látjuk, hogy igen könnyű, így nem terheli a tetőszerkezetet úgy, mint a hagyományosabb cserepek, így napelem rendszerek telepítéséhez is kiváló. Szakembereink hozzáértésének köszönhetően ráadásul ez a fedőanyag már akár 14 fokos tetőhajlásszögtől is alkalmazható, ami a kerámia vagy betoncserepek esetében nemigen lehetséges.

Ügyfeleink akkor szoktak igazán beleszeretni, amikor kiderül, hogy a cserepeslemezek különleges bevonati rendszerüknek köszönhetően öntisztuló, így nem igényelnek karbantartást. Az időjárás viszontagságainak ugyanakkor ellenállnak és rendkívül tartósak: várható élettartamuk 30-40 év.

Cserepeslemez

Korcolt lemez tető

A lemeztetők között egyre többen keresik nálunk a korcolt lemezeket is, melyek igen modern, letisztult megjelenést adnak az épületnek. Ezek esetében a lemezek korcolással, azaz a lemezek szélének egymásra hajlításával kapcsolódnak össze.

Ezzel öröm dolgozni, mert a korcolt lemezek könnyen megmunkálhatóak, egyszerűen és gyorsan felszerelhetőek. Szakembereink ezt a fedőanyagot akár egészen extrém lejtésű tetőkön (pl. templomok tornya) is képesek alkalmazni, az eredmény látványos, elegáns és igen tartós lesz. A korcolt lemez tető különösen praktikus megoldás a fokozott szélhatásnak kitett épületek esetében.

Nálunk természetesen ezekből az igen korszerű lemezekből is széles választék érhető el.

Korábbi munkáink