Lemeztető

A lemezburkolat egyre népszerűbb tetőfedő anyag, nem véletlen, hogy az Albatetőnél évtizedek óta folyamatosan bővítettük ezen a téren tudásunkat, szakmai kapcsolatainkat és a termékválasztékunkat.

Hazánkban az elsők között lettünk hivatalos partnerei a minőségi lemeztetőket gyártó cégeknek. Szakembereink rendelkeznek minden olyan ismerettel és gyakorlattal, amelyek révén nem csak pontosan tudják beépíteni ezeket a termékeket, de általunk érvényesíthető is a rájuk vállalt igen hosszú garancia is.

Több évtizedes tapasztalattal a mutatós és tartós tetőkért

A lemezburkolatok beépítése során nélkülözhetetlen a nagyfokú precizitás, hogy a tető hosszú élettartamú legyen. A horganyzás és a felületkezelés során nem spórolható ki egyetlen munkafázis sem, amit a gyártó előír. Szakembereink jelentős tapasztalata biztosítja, hogy az elkészült tető mutatós és tartós legyen, és kellő védelmet adjon. Az Albatetőnél elképzelhetetlen, hogy az elégtelen tárolás vagy a rossz felületkezelés miatt a tetőburkolat külleme és tulajdonságai idő előtt romlani kezdjenek.

Hozzáértő kézben a lemezek könnyű súlyának köszönhetően tetőépítés vagy felújítás egyszerűbben és gyorsabban lebonyolítható, ráadásul ezen termékek szállítása gazdaságosabb, környezetkímélőbb. Mindezek az előnyök időt és pénzt takarítanak meg a megrendelőnek.

Gerard logó

Hivatalos szakkivitelező

A Gerard tetők hivatalos szakkivitelezőiként a piacon elérhető leghosszabb szavatossággal rendelkező tetőt tudjuk felépíteni a házára, amely a terméknek és szaktudásunknak köszönhetően a legszélsőségesebb időjárásban is kitart majd

További kiemelt partnereink

További kiemelt partnereink a Lindab, a Metrotile és a Twintile, amelyek tetőhéjazatai szintén mind topkategóriásak és rendkívül tartósak. Szakembereink tapasztalatának és folyamatos továbbképzésének köszönhetően mi úgy tudjuk ezeket beépíteni, hogy garantáltan évtizedeken át jelentenek majd biztos fedelet az épületen.

További oldalainkon alaposabban tájékozódhat az általunk forgalmazott márkák előnyeiről

Cserepeslemez

A kiváló tetőfedő anyagok között nem véletlenül egyre népszerűbb az általunk is igen kedvelt cserepeslemez. Szeretünk vele dolgozni, mert formája, mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, mégis kiválóan megállja a helyét a legmodernebb és a régies házakon egyaránt.

A lemeztetők között egyre többen keresik nálunk a korcolt lemezeket is, melyek igen modern, letisztult megjelenést adnak az épületnek. Ezek esetében a lemezek korcolással, azaz a lemezek szélének egymásra hajlításával kapcsolódnak össze.

Gerard tető

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy hivatalos Gerard szakkivitelezőként dolgozhatunk, így velünk és nálunk elérhető ügyfeleink számára ez a csúcskategóriás tetőrendszer.

Hogy miért szeretjük annyira ezt a prémium tetőfedő anyagot, arról nagyon sokat tudnánk mesélni, de ha csak három szóval lehetne megfogalmazni, akkor azt mondanánk, hogy a Gerard tető maga a biztonság, a tartósság és szépség.

Lindab tető

Az Albatetőnél elérhetőek a Lindab prémium minőségű, eredeti svédacéllemez-termékei, amelyek igényes megjelenést adnak a háznak – akár több évtizeden át.

A hosszú fejlesztésnek köszönhetően a Lindab tetők kiváló minőségű acélból készülnek, nagy terhelést bírnak, nem repedeznek, nem törnek és megfelelő beépítés esetén 100 százalékosan vízzáróak.

Metrolite tető

A Metrolite egyet jelent a hagyományos agyagtetőstílushoz hasonló megjelenéssel, csak éppen az acél tetőfedés minden előnyével. A panelek ugyanis erős átfedő és egymásba illeszkedő csempeburkolattal rendelkeznek, amely kiváló tartósságot, védelmet és ellenállást biztosít a széllökéssel vagy egyéb szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben.

Twintile tető

A Twintile prémiumkategóriás tetőt örömmel szoktuk ajánlani, mert tartós, elegáns és semmilyen karbantartást nem igényel. Ezek a lemezek szinte elpusztíthatatlanok, nem véletlen, hogy – szakértő felhelyezés esetén – a gyártó 30 éves garanciát vállal rájuk.

A helyszíni felmérés és tanácsadás során kollégáink segítségével Ön is könnyedén kiválaszthatja az Ön tetőjére legmegfelelőbb termékcsaládot!