Palatető felújítás

Cégünk a palatetők bitumenes felújítását 1998-ban az országban elsőnek kezdte el és jelenleg is piacvezetők vagyunk ezen a téren.

Felismertük a régi palatetők elöregedésével járó komoly gondokat, és elsőként kerestünk tartós, minőségi megoldásokat a sokakat érintő problémára.

Ezek a régi palák megrepedeztek, megsérültek, átáznak, és így veszélyeztetik a ház állapotát. De ha csak szennyezettek, elmohásodtak, akkor is szomorú látványt nyújtanak. Különös figyelmet igényel, ha a régi palatető azbesztet is tartalmaz, hiszen az veszélyes hulladéknak minősül, aminek az ártalmatlanítása a tulajdonos felelőssége.

A palatetők felújításának több módja is van, de mi ezekből kizárólag legjobbakat alkalmazzuk. Sokszor bitumenes lemezekkel, palazsindelyes fedéssel vagy cseréppel borítják be, míg más esetekben teljesen lecserélik az egészet.

Az alábbi érvek és a sok éves tapasztalat is az AlbaTető mellett szól!

Palatető felújítás

tapasztalat

Több évtizednyi tapasztalatunknak és az általunk felhasznált minőségi alapanyagoknak köszönhetően a tető nem csak visszanyeri vízzáró képességét, de a megújulás mindig igen látványos is. A pozitív hatást szakembereink még tudják fokozni a szigetelési hatásfok jelentős növelésével. Ráadásul a palatető felújítás bontás nélkül történik, így a tető nincs szabadon a rövid kivitelezési idő alatt sem (1-2 nap).

ISO 9001

Mi az Albatetőnél a legmodernebb, ISO 9001 minősítésű technológiákat használjuk fel. Akár bontás nélkül tudjuk megújítani az egész tetőt, amelyre akár 40 év szavatossági és 15 év vízzárósági garanciát is vállalunk.
A megjelenés esztétikus, 3D cseréphatást kelt, illetve szigetelőlemez anyagában mintás felülete biztosítja az anyag színtartósságát.

Ingyenes helyszíni felmérés

Mindehhez természetesen helyszíni konzultáción tisztázzuk a ház teherbíró képességét és a tulajdonos igényeit. Ilyenkor részletesen átbeszéljük a palatető felújításának elkerülhetetlen mozzanatait – mint például a tető gondos megtisztítása, ami jelentősen növeli az élettartamát a jövőben. Tisztázzuk azt is, hogy szükséges-e cserélni, javítani a felújítás során például az ereszcsatornákat vagy a kéményt.

Palatető minta
Palatető minta
Palatető minta
Palatető minta
Palatető minta
Palatető minta
Palatető minta

Korábbi munkáink